Hoe

Ik heb een langbestaande passie voor computer programmeren en web-development. Ik geloof dat mensen die passievol zijn over wat ze doen, en zich consistent weten te verbeteren met de juiste instelling, succesvol zijn.

Relevante Skills: C, Auto-it, Python, Javascript, jQuery, HTML5 and CSS3 or SASS, Nodejs, Redis and WordPress

Mijn basis rate voor freelance projecten is €42.5 (incl. btw) per uur, dit zal omhoog gaan naarmate ik mijn skills weet te certificeren. Ik ben een flexibele werker, die ook kan werken op commissie basis voor projecten zoals digitale producten, webshops of apps.

Ik denk dat ik door mijn brede kennis en praktijk-ervaring in een niet IT gerelateerde sector en als ondernemer een toevoeging kan zijn tijdens de ontwikkeling van uw product.

Ik ben inzetbaar als freelancer. In dat geval lees ik eerst goed de documentatie door, lees ik door de codebase, of de relevante libraries en ga ik aan de slag. Ik schuw niet voor projecten die snel af moeten maar heb aanvankelijk van de job altijd eerst een dag of twee nodig om mij goed in te lezen. Ik vind het leren van nieuwe frameworks en programmeer talen een leuke uitdaging en ik geloof dat mijn fascinatie voor de C-taal mij in staat stelt snel nieuwe frameworks of andere programmeer talen snel aan te leren.