NIERTO SOLUTIONS

TL;DR: Nierto Solutions is een digitale eenmans show, in andere woorden, een compacte en effectieve IT-studio in het hartje van Amsterdam.

Ik zet jou interesses voorop bij het ontwikkelen van uw digitale product doordat ik op commissie basis kan werken. Ik hoop hiermee een win-win situatie te creëren en ik geloof dat het creëren van win-win situaties essentieel is voor succesvol zakendoen. Begin vandaag nog met het lanceren van een webshop voor uw bestaande bedrijf, of renoveer die met mij prestatie-gericht, en profiteer mee van de snel groeiende e-commerce revolutie.

In deze snel veranderende wereld is het belangrijk om continue je processen en taken te optimaliseren en up te daten. Net zo belangrijk is het onderscheiden tussen tijdelijke trends en daadwerkelijke innovatieve krachten die de markt veranderen.

Bij Nierto Solutions ben ik constant de nieuwste methodes van zakendoen in de 21ste eeuw aan het ontdekken en aan het testen.

Webstack: Javascript, Jquery, CSS3 or SASS, Html5, Redis, SQL, Nodejs (in het specifiek: electron) basic PHP, wordpress.

Appstack: C, Auto-it, Python, Redis, Electron (nodejs)

Een op maat gemaakt Ouvre

Personal Ouvre

Ik ontwikkel gepersonaliseerde digitale oplossingen voor hedendaagse uitdagingen

Efficiënt Ontwikkelingsproces

Efficient Development

Oneindige opschaling mogelijk – Ik werk samen met getalenteerde freelance developers, engineers en designers van over de hele wereld.

Originele Content

Genuine Content

Geen gestolen logos, geen gekopieerde text, we zijn er om eerlijk te zijn tegen bedrijven alsmede de eindconsumenten.

Waarom Nierto Solutions?

Ik ben begonnen met Nierto Solutions omdat ik vind dat het MKB in Nederland zich uniek kan positioneren op het voorfront van nieuwe technologische ontwikkelingen, dat zorgt voor meer verbinding, communicatie en groei voor midden-enklein bedrijf in Nederland. Ook het familie bedrijf kan gemakkelijk mee komen in deze tijd. I got faith in you, do you have faith in me?

Het MKB is de katalysator van reële economische groei, de ultieme top werkgever van Nederland en zowel de voorhoede als de ruggengraat van een sterke en gezonde economie.

Ik geloof dat elke poging tot verbetering van het MKB leidt tot een betere wereld voor iedereen.

Hoe

Ik heb een langbestaande passie voor computer programmeren en web-development. Ik geloof dat mensen die passievol zijn over wat ze doen, en zich consistent weten te verbeteren met de juiste instelling, succesvol zijn.

Relevante Skills: C, Auto-it, Python, Javascript, jQuery, HTML5 and CSS3 or SASS, Nodejs, Redis and WordPress

Mijn basis rate voor freelance projecten is €42.5 (incl. btw) per uur, dit zal omhoog gaan naarmate ik mijn skills weet te certificeren. Ik ben een flexibele werker, die ook kan werken op commissie basis voor projecten zoals digitale producten, webshops of apps.

Ik denk dat ik door mijn brede kennis en praktijk-ervaring in een niet IT gerelateerde sector en als ondernemer een toevoeging kan zijn tijdens de ontwikkeling van uw product.

Ik ben inzetbaar als freelancer. In dat geval lees ik eerst goed de documentatie door, lees ik door de codebase, of de relevante libraries en ga ik aan de slag. Ik schuw niet voor projecten die snel af moeten maar heb aanvankelijk van de job altijd eerst een dag of twee nodig om mij goed in te lezen. Ik vind het leren van nieuwe frameworks en programmeer talen een leuke uitdaging en ik geloof dat mijn fascinatie voor de C-taal mij in staat stelt snel nieuwe frameworks of andere programmeer talen snel aan te leren.

N.E. Toren

Who are we

Geboren en getogen in Amsterdam, ben ik begonnen als pose-puppy voor Tony Jones Model Management toen ik net 16 was. Modellenwerk gaf me de mogelijkheid om de wereld over te reizen en in exotische plekken zoals Parijs en Tokio te wonen. Belangrijker, het gaf me de mogelijkheid om geweldige mensen te ontmoeten en herinneringen op te doen die ik nooit meer zal vergeten. Ik heb Politicologie gestudeerd aan de UVA. Het enige wat daarvan over is, is een glanzende propedeuse. Ik stortte me op Crypto als een eigenwijs en arrogante crypto-kiddy en ik raakte in diezelfde trant me geld kwijt. Ik begon een social club in Malaga, Imagine, tezamen met mijn neef Floriaan. We genoten van een uitzicht over Afrika vanaf ons balkon. Ik heb samen met mijn vader geëxperimenteerd met vastgoed in Barcelona, alvorens ik weer naar Mokum ben verhuisd.

Ik zie mezelf graag als een ondernemende, directe, praktijk gerichte avonturier die besloten heeft het roer om te gooien en weer naar de waters van zijn moederland te zeilen om daar de zwarte magie van het programmeren te belijden. Ik hoop de juiste mensen tegen te komen, die samen willen groeien en innoveren en samen het midden klein bedrijf in Nederland op een nieuwe niveau te tillen.

Full Stack Rookie

Naast het creëren van websites, webshops en scripts die taken automatiseren, bestudeer ik de C programmeer taal religieus. Recentelijk ben ik geïnteresseerd geraakt in OOP-C(object oriented programming in C). En probeer ik mijn Ansi-C verstand op C-18 te zetten. Ik Script-kit met Auto-it of Python (expirimenteer met cython). Ik database met Redis, waar ik laatst tegen aan liep tijdens het maken van een rudimentaire crypto-trading-bot. Bovendien heb ik ervaring met SQL database systemen. Naast de bovengenoemde stack kom ik goed uit de voeten met Javascript. Vloeiend HTML en de nieuwe CS3 (en CSS+JS). Ik heb de neiging nieuwe talen en frameworks snel op te pikken door mijn inherente interesse in de C programming language.

Ik heb altijd interesse om contact te onderhouden met andere coders / designers / engineers om het te hebben over de laatste ontwikkelingen, libraries en frameworks in de business.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u suggesties, vragen, opmerkingen of een uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta altijd klaar voor een gesprek!