Wat piekt uw interesse?

Web-development

Webdevelopment
Click for more info

Ik help het MKB met het ontwikkelen van creatieve webshops, uitdagende websites, en om het Nederlandse familie bedrijf klaar te stomen voor de 21ste eeuw. Ik kan werken op commissie basis, zo creëren we een win-win situatie. Dit betekend dat u zonder aanbetalingen kan beginnen met u webshop.

Ook creëer ik persoonlijke websites tegen een scherpe prijs.

Consultancy

Webdevelopment
Klik voor meer informatie

Wil jij iets verbeteren aan je website, je webshop, je digitale producten of je merk maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je het gevoel dat je teveel betaald voor diensten zoals hosting, domein naam registratie of onderhoud? Of wilt u wellicht een deel van de taken van u onderneming automatiseren? Denk hierbij aan het opstellen van roosters, het maken van bestellingen en het bijhouden van de inventaris. Dan bent u aan het juiste adres!

Heb jij een geweldig idee voor een App?

Webdevelopment
Klik voor meer informatie

Mensen met goede ideeën blijven er te vaak en te lang op zitten omdat er onzekerheid bestaat over de implementatie. Is het niet heel duur om een app te lanceren? Is het ontwikkelingsproces niet heel langdradig en ingewikkeld? Gaat de ontwikkelaar er niet zomaar vandoor met mijn idee? Dit zijn vragen die voorbij komen, en de antwoorden zullen veel mensen verrassen. Door de ontwikkeling van nieuwe tools en frameworks is het launchen van een app, die tevens makkelijk te onderhouden en uitbreidbaar is een stuk gemakkelijker geworden. Hierdoor is het proces ook sneller en goedkoper geworden. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om een Non-Disclosure Agreement te tekenen, zodat je zeker bent dat je idee veilig is bij Nierto Solutions.

NIERTO SOLUTIONS

TL;DR: Nierto Solutions is een digitale eenmans show, in andere woorden, een compacte en effectieve IT-studio in het hartje van Amsterdam.

Ik zet jou interesses voorop bij het ontwikkelen van uw digitale product doordat ik op commissie basis kan werken. Ik hoop hiermee een win-win situatie te creëren en ik geloof dat het creëren van win-win situaties essentieel is voor succesvol zakendoen. Begin vandaag nog met het lanceren van een webshop voor uw bestaande bedrijf, of renoveer die met mij prestatie-gericht, en profiteer mee van de snel groeiende e-commerce revolutie.

In deze snel veranderende wereld is het belangrijk om continue je processen en taken te optimaliseren en up te daten. Net zo belangrijk is het onderscheiden tussen tijdelijke trends en daadwerkelijke innovatieve krachten die de markt veranderen.

Bij Nierto Solutions ben ik constant de nieuwste methodes van zakendoen in de 21ste eeuw aan het ontdekken en aan het testen.

Webstack: Javascript, Jquery, CSS3 or SASS, Html5, Redis, SQL, Nodejs (in het specifiek: electron) basic PHP, wordpress.

Appstack: C, Auto-it, Python, Redis, Electron (nodejs)