N.E. Toren

Who are we

Geboren en getogen in Amsterdam, ben ik begonnen als pose-puppy voor Tony Jones Model Management toen ik net 16 was. Modellenwerk gaf me de mogelijkheid om de wereld over te reizen en in exotische plekken zoals Parijs en Tokio te wonen. Belangrijker, het gaf me de mogelijkheid om geweldige mensen te ontmoeten en herinneringen op te doen die ik nooit meer zal vergeten. Ik heb Politicologie gestudeerd aan de UVA. Het enige wat daarvan over is, is een glanzende propedeuse. Ik stortte me op Crypto als een eigenwijs en arrogante crypto-kiddy en ik raakte in diezelfde trant me geld kwijt. Ik begon een social club in Malaga, Imagine, tezamen met mijn neef Floriaan. We genoten van een uitzicht over Afrika vanaf ons balkon. Ik heb samen met mijn vader geëxperimenteerd met vastgoed in Barcelona, alvorens ik weer naar Mokum ben verhuisd.

Ik zie mezelf graag als een ondernemende, directe, praktijk gerichte avonturier die besloten heeft het roer om te gooien en weer naar de waters van zijn moederland te zeilen om daar de zwarte magie van het programmeren te belijden. Ik hoop de juiste mensen tegen te komen, die samen willen groeien en innoveren en samen het midden klein bedrijf in Nederland op een nieuwe niveau te tillen.

Full Stack Rookie

Naast het creëren van websites, webshops en scripts die taken automatiseren, bestudeer ik de C programmeer taal religieus. Recentelijk ben ik geïnteresseerd geraakt in OOP-C(object oriented programming in C). En probeer ik mijn Ansi-C verstand op C-18 te zetten. Ik Script-kit met Auto-it of Python (expirimenteer met cython). Ik database met Redis, waar ik laatst tegen aan liep tijdens het maken van een rudimentaire crypto-trading-bot. Bovendien heb ik ervaring met SQL database systemen. Naast de bovengenoemde stack kom ik goed uit de voeten met Javascript. Vloeiend HTML en de nieuwe CS3 (en CSS+JS). Ik heb de neiging nieuwe talen en frameworks snel op te pikken door mijn inherente interesse in de C programming language.

Ik heb altijd interesse om contact te onderhouden met andere coders / designers / engineers om het te hebben over de laatste ontwikkelingen, libraries en frameworks in de business.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u suggesties, vragen, opmerkingen of een uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta altijd klaar voor een gesprek!